Хорватію дискваліфікували з IESF World Esports Championship 2024 через використання чітівХорватію дискваліфікували з IESF World Esports Championship 2024 через використання чітів

Збірна Хорватії з CS2 втратила шанси зіграти у фінальній частині IESF World Esports Championship 2024. Колектив був дискваліфікований перед матчем за слот на LAN-фіналі, в якому він мав зустрітися зі збірною Польщі.

Організатори виявили, що гравці Хорватії користувалися допоміжними програмами під час поєдинку проти Ізраїлю у верхній сітці. Та зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь Хорватії. При цьому результати матчів, які пройшли після цієї гри, не будуть переглянуті.

Європейська кваліфікація на IESF World Esports Championship 2024 відбувається з 6 по 14 липня в онлайні. Колективи розігрують п’ять слотів на світовому фіналі в Ер-Ріяді, який стартує у листопаді.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *