NAVI Junior програли у відбіркових на The InternationalNAVI Junior програли у відбіркових на The International

Команда NAVI Junior не змогла пробитися на головний турнір Valve, The International, посівши четверте місце на Західноєвропейських відбіркових. В півфіналі нижньої сітки команда поступилася PSG Quest з рахунком 0-2.

Матч проти PSG Quest виявився вирішальним для NAVI Junior. Незважаючи на вдалий початок і перспективну гру, “чорно-жовті” не змогли здолати суперників і закінчили свій шлях на відбіркових.

PSG Quest продовжать боротьбу за другу квоту на The International у матчі проти Tundra Esports.

Виступ NAVI Junior показав, що у команди є великий потенціал. Хоча цього разу не вдалося досягти бажаного результату, їхня гра виглядала цікавою та перспективною. Можливо, саме за молодим складом NAVI майбутнє команди і довгоочікувана “нова ера”.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *