Monte перегруповує склад CS2Monte перегруповує склад CS2

Кіберспортивна організація Monte здійснила серію перестановок у складі своєї команди CS2, оголосивши про відправлення Джека “Gizmy” фон Шпрекельсена до молодіжного ростеру Monte Gen. Поки що невідомо, хто замінить британського гравця у основному складі.

Gizmy приєднався до академії Monte приблизно чотири місяці тому, але вже в березні 2024 року був переведений у основний склад. Його перехід на головний склад відбувся разом з Гітісом Рю Глушаускасом, замінивши Віктора “Sdy” Оруджева та Александра “Бро” Бро. Однак 10 травня Monte вирішила перевести їх обох назад до академічного складу.

У своєму короткому перебуванні у головному складі Gizmy встиг взяти участь у відбіркових на DreamHack Summer 2024, але команда не змогла пройти через них. Вони також брали участь у низці чемпіонатів, включаючи ESL Pro League Season 19, де вилетіли у першому раунді плей-офф.

Заміна для Gizmy наразі залишається під питанням, і фанати спостерігатимуть за подальшими анонсами від Monte.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *