Natus Vincere Junior здобуває першу перемогу на RES Regional SeriesNatus Vincere Junior здобуває першу перемогу на RES Regional Series

У захоплюючому виступі команда Natus Vincere Junior перемагли Rest Farmers у групі B RES Regional Series: EU #2 з Dota 2 з рахунком 2:0. Ця перемога є важливою подією для команди Станіслава “Riddys” Мітрошкіна, оскільки вона позначає їх першу перемогу в турнірі.

Денний ігровий день продовжиться захоплюючим протистоянням між Nemiga Gaming та Night Pulse. Заплановано на 13 травня о 19:00, цей матч обіцяє доставити неймовірну битву та емоційний геймплей.

Турнір RES Regional Series: EU #2 відбувається онлайн з 8 по 23 травня, а учасники змагаються за призовий фонд у розмірі $50,000. З появою новин і несподіваними виграшами фанати з нетерпінням чекають на ще більше захоплюючих матчів у майбутні дні.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *