Тренер NaVi B1ad3 розповів про причини поразки у фіналі BLAST Premier Spring Final 2024Тренер NaVi B1ad3 розповів про причини поразки у фіналі BLAST Premier Spring Final 2024

Тренер команди NaVi Андрій ⁠B1ad3 Городенський висловився про головну причину поразки у фіналі турніру BLAST Premier Spring Final 2024. Українська організація поступилася команді Spirit з рахунком 1:3.

За словами B1ad3, основною проблемою стала недостатня підготовка та відсутність часу на реалізацію стратегічних задумів. “Що пішло не так, то це те, що ми були трохи недбалі у реалізації наших ідей, наприклад, у реагуванні. На мою думку, результат до п’яти перемог (формат фіналу був BO5) був для нас занадто великим. У нас не було багато часу на підготовку, лише 2 години”, – пояснив тренер.

B1ad3 також зазначив, що команда не мала достатньо часу для обговорення та узгодження планів на кожну з карт. “Зазвичай для гри у форматі BO3 ми маємо як мінімум чотири-п’ять годин, не рахуючи перерв, а матч з Virtus.pro ми закінчили пізно. Знаєте, це сильно на нас вплинуло, тому що у мене з командою не було глибокого розуміння того, що вони хочуть робити, або що хочемо робити ми на всіх картах”, – додав він.

Незважаючи на поразку, NaVi продовжують залишатися однією з найсильніших команд на світовій арені, і вболівальники з нетерпінням чекають їхнього повернення до боротьби за чемпіонські титули.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *