3DMAX здобуває перемогу у відбіркових на Skyesports Championship 2024 із CS23DMAX здобуває перемогу у відбіркових на Skyesports Championship 2024 із CS2

Команда 3DMAX виборола перемогу над Bleed Esports у фіналі європейських кваліфікацій на Skyesports Championship 2024 з CS2. Зустріч завершилася з рахунком 3:1, де 3DMAX домінувала на трьох із чотирьох карт.

Перший матч на карті Ancient закінчився з рахунком 13:7 на користь 3DMAX, продовживши свою переможну серію з рахунком 13:6 на Nuke. Втім, на третій карті Anubis команда Bleed Esports змогла здобути перемогу з рахунком 13:10. Проте, 3DMAX швидко відновила контроль та закінчила серію на Inferno з рахунком 13:4, забезпечивши собі місце в основній частині турніру.

Капітан 3DMAX, Лукас “Lucky” Частанг, і його команда показали високий рівень майстерності та командної гри, що дозволило їм вибороти слот на майбутні змагання. В той же час, Bleed Esports не змогли пробитися до основної частини турніру, але показали достойну гру протягом всієї серії.

Skyesports Championship 2024, який пройде у Мумбаї, Індія, з 23 по 29 липня, обіцяє стати видовищним змаганням. Вісім команд боротимуться за призовий фонд у розмірі 200 тисяч доларів, демонструючи високий рівень змагальної майстерності у популярному шутері CS2.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *