Natus Vincere готуються до виступів на тир-1 сцені після оновлення складуNatus Vincere готуються до виступів на тир-1 сцені після оновлення складу

Керівник команди Natus Vincere з Dota 2, Віталій “Saying Mode” Пєткін, поділився своїми думками щодо останніх змін у складі команди в інтерв’ю для клубного YouTube-каналу. Він висловив задоволення поточним станом команди, зазначивши, що нові члени ростера, Артем “Yuragi” Голубєв і Сухбат “sanctity-” Отгондаваа, значно посилили команду.

Пєткін зазначив, що команда змогла закрити багато “дірок”, які були на початку сезону, і тепер виступає досить досвідчено. Проте, наставник не заперечує наявність командних проблем, які потрібно вирішувати перед виходом на тир-1 сцену.

Завдяки новому складу, Natus Vincere вдалося кваліфікуватися на DreamLeague Season 23, де команда посіла 11-12 місце і лише на крок не дотягнула до участі в Riyadh Masters 2024. Початок сезону також ознаменувався перемогою над Nemiga Gaming в кваліфікаціях на The International 2024 для Східної Європи.

Пєткін підкреслив, що на даний момент команда не планує нових замін у складі, а всі гравці задоволені один одним. Тепер основна увага сконцентрована на виправленні командних помилок, щоб в повній мірі готуватися до виступів на найвищому рівні.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *