NAVI перемогли Faze Clan у BLAST Spring Final з кіберспортуNAVI перемогли Faze Clan у BLAST Spring Final з кіберспорту

13 червня, українська кіберспортивна команда NAVI здобула впевнену перемогу над Faze Clan у фіналі BLAST Spring. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь NAVI, після напруженої битви на трьох картках.

На старті турніру NAVI продемонстрували вражаючу гру, обігравши Astralis з рахунком 2:0 і забезпечивши собі місце у плей-офф. Усього на BLAST Spring розігрувалося 425 тисяч доларів і цінний слот на BLAST Premier World Final 2024.

Групова стадія турніру проходила у форматі best-of-3, а плей-офф – системою single-elimination, де кожен матч також відбувався у форматі best-of-3. NAVI здобули перемогу на картах Dust2 (13:5) та Mirage (13:10), втративши лише на Nuke (9:13), що стало вирішальною карткою у цій зустрічі.

Перемога у BLAST Spring Final є важливою досягненням для NAVI, підкріплюючи їхню позицію серед ведучих команд у світі кіберспорту.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *