Китайський гігант LGD Gaming виграний на відбіркових до The International 2024Китайський гігант LGD Gaming виграний на відбіркових до The International 2024

Китайський Dota 2 склад LGD Gaming вразив світ своїм несподіваним вибуванням з закритих відбіркових на The International 2024. У матчі з TEAM TURTLE, команда під керівництвом Яна “Chalice” Шеньї та Лу “Somnus丶M” Яо, LGD поступилася з рахунком 0:2. Цей результат став справжньою сенсацією для шанувальників Dota 2, оскільки LGD завжди була однією з провідних команд у світі.

Зараз TEAM TURTLE очікує битва проти переможця матчу між G2 Invictus Gaming та KEV, запланована на 13 червня. Кваліфікація триває з 9 по 13 червня в онлайні, де команди розігрують два слоти на основному етапі турніру.

Основна стадія The International 2024 відбудеться з 4 по 15 вересня у Копенгагені, Данія. У змаганні візьмуть участь 16 команд, серед яких будуть представлені такі колективи, як Team Spirit, BetBoom Team та інші. Призовий фонд турніру наразі залишається невідомим.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *