TEAM TURTLE здолали LGD Gaming і спародіювали Черепашок-ніндзя під час кваліфікації до The International 2024TEAM TURTLE здолали LGD Gaming і спародіювали Черепашок-ніндзя під час кваліфікації до The International 2024

У захопливому поєдинку кваліфікацій до The International 2024 з Dota 2, команда TEAM TURTLE вразила світ своїм вражаючим виступом. Гравець Лін “pLAnet Хао” показав своєму колишньому клубу, LGD Gaming, що з ними слід рахуватися, виграючи матч з рахунком 2:0 та вивівши їх із відбіркових на TI13.

Після перемоги Хао та його тіммейти розіграли невимушену пародію на героїв мультсеріалу “Черепашки-ніндзя”, одягнувши пов’язки на очі. Цей захід не лише підкреслив їхню радість від перемоги, а й став справжнім додатковим джерелом розваги для фанатів.

Наступна випробування для команди pLAnet очікується у протистоянні з G2 Invictus Gaming 13 червня о 7:00 за київським часом. Будьте на зв’язку, щоб дізнатися про подальші успіхи цієї захоплюючої команди.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *