FURIA Esports розглядає можливість підписання Joao "felps" VasconcellosFURIA Esports розглядає можливість підписання Joao "felps" Vasconcellos

Портал Game Arena повідомляє, що професійний гравець у Counter-Strike 2, Жоао “felps” Васконселлос, може стати новим учасником складу FURIA Esports. Інформацією про можливий трансфер поділилися джерела порталу, знайомі із ситуацією, хоча представники клубу відмовилися коментувати ці чутки.

За даними Game Arena, керівники FURIA Esports проводять ретельний аналіз для вибору нового члена складу. Організація не планує витрачати великі кошти на трансфер, проте має намір повернутися на високий рівень, щоб знову виходити у плей-офф на великих турнірах. Поки що не відомо, кого саме може замінити felps у складі.

Васконселлос розпочав свою кіберспортивну кар’єру у 2011 році і став чемпіоном разом із складом SK Gaming, в тому числі вигравши Katowice Major 2019 разом з Габріелем “FalleN” Толедо. На момент публікації матеріалу бразилець представляє Imperial Esports. За весь час своєї кар’єри felps заробив понад $386 тис.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *