The Mongolz перемогли Astralis і вийшли у фінал YaLLa Compass 2024The Mongolz перемогли Astralis і вийшли у фінал YaLLa Compass 2024

У напруженому півфінальному матчі турніру YaLLa Compass 2024 з CS2 команда The Mongolz здобула перемогу над Astralis із рахунком 2:1. Матч відбувся в Абу-Дабі та вирізнявся високою інтенсивністю гри.

Перша карта Nuke завершилась на користь The Mongolz із результатом 13:7. Однак на другій карті Mirage Astralis змогли відігратися, вигравши із рахунком 13:6. Вирішальна карта Ancient перетворилася на тривалу боротьбу, де The Mongolz змогли перемогти суперника в овертаймі з рахунком 22:19.

Цей успіх приніс The Mongolz місце у фіналі чемпіонату, де вони зустрінуться з переможцем пари FURIA Esports — Ninjas in Pyjamas 9 червня о 18:00. Astralis, у складі зірки Ніколя “device” Рідтца, покидають турнір, посівши загальне 3-4 місце та заробивши $28 тис.

YaLLa Compass 2024, який проходить з 5 по 9 червня в ОАЕ, зібрав провідні команди світу для боротьби за призовий фонд у розмірі $400 тис.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *