Riot накладає бани на 29 кіберспортсменів у в'єтнамській лізі LoL за підставні матчіRiot накладає бани на 29 кіберспортсменів у в'єтнамській лізі LoL за підставні матчі

Riot Games завершила розслідування щодо підставних матчів у в’єтнамській лізі League of Legends (VCS). У результаті цього процесу 29 кіберспортсменів отримали бани від Riot, що різняться за термінами від 6 місяців до перманентного блокування. Адміністрація ліги попередньо повідомляла про 32 відсторонених на час розслідування кіберспортсменів, проте невелика частина з них, імовірно, уникнула покарання.

Крім того, один з клубів також отримав бан на невизначений термін, відмовившись від можливості брати участь у турнірах під егідою Riot та володіти чи розпоряджатися слотами на них.

VCS 2024 Spring з 322 матчами стартувала 20 січня цього року. Команди змагалися за загальний приз у 73 тисячі доларів та один слот у стадію плей-ін Mid-Season Invitational 2024.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *