Team Falcons вибуває з IEM Dallas 2024 після поразки від Team LiquidTeam Falcons вибуває з IEM Dallas 2024 після поразки від Team Liquid

У нижній сітці групи А на IEM Dallas 2024 команда Team Falcons зазнала поразки від Team Liquid з рахунком 1:2. Матч розпочався на карті Nuke, де Falcons взяли верх з рахунком 13:6. Проте Liquid зуміли вирвати перемогу на наступних двох картах — 13:11 на Ancient та 13:10 на Anubis.

Ця поразка означає, що команда Марко “Snappi” Пфайффера залишає турнір, посівши 9-12 місце та заробивши $5 тис. Team Liquid продовжить змагання і в наступному раунді зустрінеться з переможцем пари G2 Esports та MOUZ.

Раніше виступ на чемпіонаті завершили команди M80 та FlyQuest. IEM Dallas 2024 проходить з 27 травня до 2 червня в США, де команди змагаються за призовий фонд у розмірі $250 тис. та слот на IEM Cologne 2024.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *