Yatoro та Mira взяли паузу в складі Team SpiritYatoro та Mira взяли паузу в складі Team Spirit

Російська кіберспортивна організація Team Spirit оголосила, що Ілля “Yatoro” Мулярчук та Мирослав “Mira” Колпаков тимчасово залишили активний склад.

Про це повідомляє TRIBUNA.COM.

“Ми всі хочемо продовжувати спостерігати за виступами цих видатних гравців. Однак чотири роки в режимі безперервних тренувань, ігор, подорожей і турнірів світового рівня виснажують будь-кого.

Бажаємо Іллі та Мирославу чудового відпочинку. Впродовж цих років ми пережили незабутні моменти разом – від визначних перемог до коротких пауз між змаганнями. Ваша відданість принесла нам два титули The International, тріумф на Riyadh Masters і численні інші досягнення. Дякуємо за емоції, які ви дарували вболівальникам.

Ви не тільки стали одними з найкращих, але й надихнули тисячі гравців та прихильників по всьому світу. Мати честь пройти цей шлях разом із вами – безцінний досвід. Чекатимемо на ваше повернення, коли б і де б воно не сталося“, – зазначили в організації.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *