Розробник Flappy Bird прокоментував повернення популярної гриРозробник Flappy Bird прокоментував повернення популярної гри

Творець Flappy Bird Донг Нгуєн вперше за багато років звернувся до публіки, щоб роз’яснити, що він не причетний до відродження своєї легендарної гри.

Цю інформацію передає “Новое Время”.

У своєму першому з 2017 року дописі на платформі X Нгуєн наголосив: “Я не маю жодного відношення до цієї нової версії гри, нічого не продавав і не підтримую криптовалюту“.

Нещодавно The Flappy Bird Foundation оголосила про плани відновити гру, хоча на той час не згадувалося про криптовалюту. Проте на сайті раніше були згадки про криптовалюту Solana, створену українським розробником Анатолієм Яковенком.

Також з’ясувалося, що права на гру не належать Нгуєну. Вони були передані компанії Gametech, яка в 2023 році оскаржила торгову марку Flappy Bird. У січні американське відомство з патентів та торгових марок анулювало торгову марку, позбавивши Нгуєна прав на неї майже через десять років після видалення оригінальної гри.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *