У кіберспортивного колективу Monte з’явився новий тренер з CS 2У кіберспортивного колективу Monte з’явився новий тренер з CS 2

Лише вчора стало відомо, що українська кіберспортивна організація Monte припинила співпрацю з тренером Сергієм Бежановим, який залишив команду після понад 1,5 року спільної роботи. Сьогодні ж з’явилася новина про його заміну.

Про це повідомляє HLTV.

Новий тренер Monte

Відтепер роль головного тренера займатиме Пйотр Навроцький, більш відомий як “nawrot“. До цього він був асистентом головного тренера, долучившись до команди лише в липні. 26-річний польський тренер найбільш відомий своєю роботою в 9INE, де він керував командою протягом 18 місяців і працював із такими гравцями, як Олек “hades” Міцкевич та Каміл “KEi” Пієткун, які нещодавно також приєдналися до Monte під час перебудови команди.

На даний момент склад Monte майже повністю складається з польських гравців, за винятком одного українця, Сергія Демченка. Хоча команда наблизилася до кваліфікації на RMR, вони не пройшли далі після вирішальної поразки від B8 у матчі з результатом 2-2.

Дебют Навроцького в новій ролі відбудеться на турнірі YaLLa Compass Summer 2024, де Monte зіграють проти PARIVISION у другому турі швейцарського групового етапу в середу.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *