Новий герой Ringmaster приєднався до всесвіту Dota 2 від ValveНовий герой Ringmaster приєднався до всесвіту Dota 2 від Valve

Компанія Valve нещодавно випустила оновлення 7.37b для гри Dota 2, у якому представила нового героя — Ringmaster.

Цю інформацію передає players.com.ua.

Цей персонаж став 125-м, якого можна обрати для гри.

Здібності Ringmaster

Tame the Beasts: герой починає обертати свій батіг, збільшуючи силу удару та тривалість страху в залежності від часу підготовки (максимум 1 с). Після цього він завдає удару, що не тільки шкодить ворогам, але й змушує їх тікати в паніці. Проте, чим довше триває підготовка, тим менший радіус дії.

Escape Act: персонаж може заховати себе або союзника в особливий мобільний міжвимірний ящик. Герої, що знаходяться в ньому, отримують фазовий рух, стійкість до уповільнення, додатковий захист від магії і підвищену швидкість. Крім того, вони стають невидимими для цілей, але одночасно заглушені, знеможені та роззброєні. Ящик автоматично відкриється, якщо час його дії завершиться або якщо він буде переміщений більш ніж на 500 одиниць від початкової точки.

Impalement Arts: ви можете метнути один зі своїх кинджалів у вибрану точку. При попаданні в ворога кинджал завдає шкоди, сповільнює його рух і викликає кровотечу, яка щосекунди знімає певний відсоток від максимального здоров’я героя, а також завдає постійну шкоду кріпам.

Wheel of Wonder (ультімейт): Циркмейстер запускає колесо чудес у вибране місце, і воно відштовхує ворогів, що потрапляють на його шлях. Діставшись до цілі, колесо завдає ворогам періодичну шкоду та сповільнює їх на 50%. Вороги, які дивляться на колесо понад 0,5 с, зачаровуються і притягуються до нього. Перший зачарований герой запускає лічильник вибуху, а якщо цього не станеться, колесо вибухне автоматично через 8 секунд.

Funhouse Mirror: Ця здатність створює одну недосконалу ілюзію Циркмейстера, яка існує протягом 18 секунд. Ілюзія завдає 28% від звичайної шкоди, але отримує 300% від неї.

Strongman Tonic: Тимчасово збільшує силу союзного героя на 5 + 1,5 за кожний рівень Циркмейстера протягом 8 секунд. Після 4 секунд ефект починає поступово слабшати.

Whoopee Cushion: Просуває героя вперед на 400 одиниць, залишаючи позаду смердючу хмару радіусом 200 одиниць, яка триває 3 секунди та сповільнює ворогів на 30%.

Spotlight: Циркмейстер запалює софіт, світло якого пересувається по області. Освітлені вороги мають підвищений шанс на промах під час атаки, а невидимі герої стають видимими. Ілюзії, що потрапили під світло, поступово втрачають здоров’я, зменшуючи свій відсоток від максимуму кожну секунду.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *