Gen.G стали чемпіонами MSI 2024Gen.G стали чемпіонами MSI 2024

Команда Gen.G здобула перемогу на чемпіонаті 2024 Mid-Season Invitational (MSI) з League of Legends, обігравши Bilibili Gaming з рахунком 3:1 у гранд-фіналі. Змагання проходило з 1 по 19 травня у Ченду, Китай.

Почавши свої виступи на MSI з плей-офф, Gen.G швидко довела свою перевагу, перемігши Fnatic (3:0), Top Esports (3:2) та Bilibili Gaming (3:1) на шляху до фіналу. Цей чемпіонський титул став першим для команди на міжнародному рівні за останні шість років, повертаючи трофей до Кореї після тривалого домінування Європи та Китаю.

Особливо виділився молодий керрі Кім Peyz Су Хван, який зробив 28 вбивств і вирішальний пентакілл на другій карті фінального матчу. Загалом на турнірі було розіграно призовий фонд у $250 тис., з яких $50 тис. отримала команда Gen.G, а також слот на майбутній чемпіонат світу 2024 року у League of Legends.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *