Українські гравці завершили виступи на плей-оф EMEA Masters Summer 2024Українські гравці завершили виступи на плей-оф EMEA Masters Summer 2024

Maynter та Karmine Corp Blue припинили участь у EMEA Masters Summer 2024 з League of Legends із призовим фондом 150 тисяч євро на етапі 1/8 фіналу, а Efias із Dsyre вибули на стадії 1/16 фіналу.

Про це повідомляє players.com.ua.

Maynter разом із Karmine Corp Blue поступилися у французькому дербі проти BDS Academy з рахунком 1:3, зайнявши 5-8 місця і отримавши призові в розмірі €6500.

Efias та Dsyre не змогли здолати Macko Esports в італійському дербі — поразка з рахунком 2:3. За вихід до топ-16 команда Dsyre отримає €3000.

Турнірна таблиця

Найближчий турнір, де ми знову побачимо українських гравців у League of Legends, буде Promotion Tournament to Ultraliga. Участь у ньому візьме українська команда Ukrainian Glory Team, а сам турнір пройде на початку осені.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *