Bloober Team випустили новий трейлер до ремейка Silent Hill 2Bloober Team випустили новий трейлер до ремейка Silent Hill 2

Розробники зі студії Bloober Team, які займаються створенням ремейка класичної хорор-гри Silent Hill 2 від KONAMI, представили новий трихвилинний сюжетний трейлер.

Відеоматеріал опубліковано на офіційному каналі PlayStation на YouTube.

У трейлері ремейка Silent Hill 2 можна побачити безліч ключових сюжетних моментів та персонажів, а також кілька фрагментів ігрового процесу.

Крім трейлера, в мережі з’явилися огляди від ігрових медіа, які позитивно оцінили гру і стверджують, що вона перевершує очікування, які були до цього.

Офіційний реліз гри запланований на 8 жовтня цього року. Ремейк стане доступним одночасно для платформ PS5 та ПК. Однак, існує можливість отримати доступ до гри на два дні раніше, купивши Deluxe-видання.

Ціни на гру в Україні різняться: стандартна ПК-версія коштує 1315 гривень (покращена – 1475 гривень), тоді як для власників консолей PlayStation ціни є вищими – 1999 гривень за стандартну версію і 2199 гривень за Deluxe-версію.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *