VR-версія GTA: San Andreas від Meta, котру анонсували щеу 2021 році, відкладена на невизначений часVR-версія GTA: San Andreas від Meta, котру анонсували щеу 2021 році, відкладена на невизначений час

У 2021 році Meta анонсувала, що планує створити VR-версію Grand Theft Auto: San Andreas. Проте нещодавно компанія офіційно повідомила про перенесення релізу на невизначений термін.

Про це повідомляє iTnet.

Представник Meta підтвердив інформацію IGN та додав, що гра наразі відкладена “на невизначений термін”. Крім того, офіційний обліковий запис Meta Quest VR на YouTube зазначив у відповіді одному з користувачів: “GTA: San Andreas відкладено на невизначений термін, оскільки ми зосереджуємося на інших проектах. Однак ми з нетерпінням чекаємо майбутньої співпраці з нашими партнерами з Rockstar“.

Затримка VR-версії GTA San Andreas відбувається на фоні значних фінансових втрат Meta у сегменті VR-ігор. Відповідно до звіту Yahoo Finance, опублікованого на початку цього місяця, підрозділ Reality Labs, що займається VR, втрачає значні кошти. Лише у 2023 році очікуються збитки в розмірі 16 мільярдів доларів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *