Тисячі гравців у неанонсованому шутері Valve: як це стало можливимТисячі гравців у неанонсованому шутері Valve: як це стало можливим

Навколо ще не оголошеної гри від Valve — шутера Deadlock — склалася досить цікава ситуація.

Про це розповіло видання internetua.com.

Хоча гра ще не була офіційно презентована, вже помітно, що вона привернула чималий інтерес. Згідно з даними SteamDB, кількість гравців Deadlock досягла майже 17 тисяч, що є значним зростанням від початкових 1,2 тисячі.

Гра розпочала свій шлях в онлайн ще в травні, поступово нарощуючи свою аудиторію. Проте за останні 30 днів популярність шутера зросла на вражаючі 500%.

Тепер зрозуміло, звідки в середині травня з’явилися скріншоти з ще не оголошеної гри Valve. Інсайдери тоді повідомили, що мова йде про змагальний PvP-екшен із командами по шість осіб на величезних картах в стилі фентезі-стимпанк, де можна зустріти чарівників, дивних істот та роботів.

Далі датамайнери описали Deadlock як суміш елементів з Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite та Orcs Must Die. Нещодавно з’явилися і кадри геймплею гри, яка все ще перебуває на стадії альфа- або бета-тестування.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *