Визначено деталі турніру Esports World Cup 2024 з Dota 2Визначено деталі турніру Esports World Cup 2024 з Dota 2

Організатори Esports World Cup 2024 оприлюднили подробиці турніру з гри Dota 2 у соціальній мережі X. У змаганні візьмуть участь 20 команд, вісім з яких отримають запрошення за рейтингом ESL Pro Tour, а ще п’ять – за регіональними таблицями ESL.

Інші місця будуть розіграні у відбіркових турнірах для семи регіонів: 2 червня – у Східній Європі, Північній Америці та Південно-Східній Азії, а 4 червня – у Західній Європі, Китаї, Південній Африці та на Близькому Сході.

Чемпіонат пройде з 4 по 21 липня у три етапи. Вісім команд, що отримали запрошення за рейтингом ESL Pro Tour, одразу потраплять до групової стадії, тоді як решта змагатиметься у Play-In за чотири місця в наступному турі. У перших двох етапах команди будуть розділені на дві групи та змагатимуться за круговою системою з матчами у форматі best-of-2.

У плей-офф вийдуть 12 команд: вісім найкращих колективів групової стадії почнуть із верхньої сітки, а решта – з нижньої. Усі матчі, крім гранд-фіналу, проходитимуть у форматі best-of-3, тоді як фінал буде зіграний у форматі best-of-5.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *