Зірковий офлейнер Blacklist International Gabbi розкрив скандальний конфлікт у складі команди Dota 2Зірковий офлейнер Blacklist International Gabbi розкрив скандальний конфлікт у складі команди Dota 2

Офлейнер складу Blacklist International з Dota 2, Кім Gabbi Вільяфюрте, викликав хвилю обговорень у геймінговій спільноті, заявивши на особистій трансляції про напад одного з тиммейтів на нього. Він натякав, що інцидент пов’язаний з Ейбедом Азелем, відомим як Abed Юсоп. Хоча деякі вболівальники сприйняли його слова як жарт, існують певні ознаки серйозності цієї ситуації.

Відповідно до повідомлень на Reddit, Gabbi кілька разів намекав на те, що саме Юсоп напав на нього. Користувачі також згадали минулі випадки, коли Вільяфюрте висловлював незадоволення щодо Абеда, зокрема згадував його зубні протези. За словами Gabbi, він отримав удари по обличчю, дивлячись телевізор у пошуках ідей для контенту клубу.

Насправді, чи відбувся конфлікт, залишається невідомим. Деякі аудиторії вже звикли до гострих висловлювань Вільяфюрте та його склонності до жартів на межі прийнятності. Більше того, гравець вже оголосив про свій пошук нової команди, але жодні офіційні заяви про конфлікт у складі не надходили від Blacklist International.

Що сталося насправді та як це вплине на майбутнє команди, залишається питанням для подальших розслідувань.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *