Talon Esports отримала квоту на The International 2024Talon Esports отримала квоту на The International 2024

Talon Esports впоралася з Aurora Gaming у фіналі верхньої сітки закритих відбіркових The International 2024 по Dota 2 для Південно-Східної Азії. Зустріч завершилась із рахунком 2:0. Команда Рафлая “Mikoto” Фатура заробила квоту на чемпіонат.

Aurora Gaming впала в нижню сітку кваліфікації, де побореться за другий слот із найсильнішим із пари TNC Predator – Execration. Протистояння відбудеться 23 червня.

Закрита кваліфікація на TI13 для Південно-Східної Азії відбувається з 19 по 23 червня в онлайні. Команди розігрують два слоти на LAN.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *