На турнірі з Counter-Strike 2 відбудеться дуель двох українських снайперів – друзів з NAVI та NIPНа турнірі з Counter-Strike 2 відбудеться дуель двох українських снайперів – друзів з NAVI та NIP

У межах групового етапу турніру ESL Pro League Season 20 з Counter-Strike 2, українська команда Natus Vincere зустрінеться з NIP, і цей матч набуде особливого значення завдяки протистоянню двох давніх друзів.

Про це розповідає Games 24.

Так склалося, що молодий гравець Артем “r1nkle” Мороз зіткнеться зі своїм товаришем Ігорем “w0nderful” Ждановим у рамках ESL Pro League Season 20.

Очікується, що матч буде надзвичайно напруженим

4 серпня о 20:30 за Києвом відбудеться гра в групі А, де інтернаціональний склад “народжених перемагати” зустрінеться з відомою шведською командою Ninja in Pyjamas.

З недавнього часу за шведську команду виступає колишній гравець іншого українського кіберспортивного клубу B8 – Артем “r1nkle” Мороз.

Це стане першою офіційною зустріччю Мороза проти його давнього друга та снайпера команди NAVI – Ігоря Жданова.

Про дружбу між хлопцями стало відомо з інтерв’ю Артема на ютуб-каналі “Кацапське Інферно”, де він розповів, що вони виросли в одному дворі, навчались в одній школі та проводили час разом у спільній компанії.

Ситуацію підігрівають слова r1nkle з одного з інтерв’ю, які вже стали приводом для жартів з боку гравця Natus Vincere Юстінаса “jL” Лекавічуса.

Якщо порівнювати мене з w0nderful, то думаю, ми схожі, але впевнений, що зможу його перемогти“, – колись зазначив Мороз.

Скриншот із зазначеною фразою

Тож буде цікаво побачити, хто з хлопців допоможе своєму колективу пройти у фінал верхньої сітки групи А на ESL Pro League Season 20, незважаючи на те, що фаворитом матчу вважають NAVI.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *