Monte потрапили у плей-оф CCT Season 2 Europe Series 7: команда завершила груповий етап з ідеальним результатомMonte потрапили у плей-оф CCT Season 2 Europe Series 7: команда завершила груповий етап з ідеальним результатом

Український колектив Monte забезпечив собі участь у плей-оф CCT Season 2 Europe Series 7 з CS2.

Цю інформацію передає видання players.com.ua.

Команда завершила груповий етап без поразок з результатом 3-0, що дозволило їй першою гарантовано потрапити до плей-оф. Monte здобули перемоги над Endpoint (2:0), Into the Breach (2:0) та 9INE (2:1).

Водночас інша українська команда Passion UA ще бореться за плей-оф. Наразі у її активі одна перемога і дві поразки (1-2).

Також нагадаємо, що декілька днів тому українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) здобула перемогу у фіналі престижного турніру Esports World Cup 2024 з гри Counter-Strike 2, перемігши команду G2 з Німеччини з рахунком 2:1.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *