GamerLegion представив нового капітана для складу CS2: Ерік ztr Густафссон очолить командуGamerLegion представив нового капітана для складу CS2: Ерік ztr Густафссон очолить команду

Кіберспортивний клуб GamerLegion оголосив про зміни в складі команди CS2, призначивши нового капітана. Ерік “ztr” Густафссон, відомий своїм досвідом у GODSENT і Young Ninjas, а також виступами за Ninjas in Pyjamas як стендин, став новим інгейм-лідером команди.

У новій ролі Густафссон замінить Януша “Snax” Погожельськи, який на початку липня перейшов до G2 Esports, зайнявши місце Расмуса “HooXi” Нілсена. Анонс змін було зроблено у соціальних мережах GamerLegion.

Першим турніром для оновленого складу стане BLAST Premier: Fall Groups 2024, який відбудеться з 26 липня по 4 серпня у Копенгагені. На турнірі 16 команд боротимуться за призовий фонд у розмірі $190 тис. та слоти на фінальне змагання сезону.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *