B8 Esports може призупинити діяльність ростера по Dota 2 через фінансові проблемиB8 Esports може призупинити діяльність ростера по Dota 2 через фінансові проблеми

Кіберспортивна організація B8 Esports може призупинити діяльність ростера по Dota 2. Про це повідомив менеджер та колишній професійний гравець, перманентно забанений Valve та PGL за участь у підставних матчах, Бауиржан “lilskrip” Бісембаєв на особистому каналі в Telegram.

За словами екс-кіберспортсмена, B8 вирішила перенаправити ресурси на розвиток підрозділу Counter-Strike 2 через фінансові проблеми. Lilskrip уточнив, що одержав цю інформацію від тренера колективу. Представники кіберспортивної організації поки що не коментували чутки про заморожування складу.

Раніше український колектив не зміг відібратися на Riyadh Masters 2024 та The International 2024. На момент публікації матеріалу в B8 числяться три гравці: Данило “Dendi” Ішутін, Микола “CTOMAHEH1” Калчев та Владислав “Mary_y” Кривцов. Раніше колектив покинули керрі Денис “Rincyq” Богушев, офлейнер Денис “StoneBank” Корж та наставник Андрій “Mag” Чіпенко.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *