Stewie2k тимчасово приєднається до G2 Esports на IEM Dallas 2024Stewie2k тимчасово приєднається до G2 Esports на IEM Dallas 2024

Відомий професійний гравець у CS2 Джейк “Stewie2k” Йіп тимчасово приєднається до складу G2 Esports на турнір IEM Dallas 2024. Про це повідомив портал HLTV.org з посиланням на документацію ESL, яка розповсюджується серед партнерів турнірного оператора.

Йіп замінить капітана команди Расмуса “HooXi” Нілсена, який пропустить турнір через особисті обставини — зокрема, через присутність на весіллі сестри. Представники G2 Esports підкреслили, що ця тимчасова перестановка у складі команди пов’язана виключно з особистими причинами, а не з результатами колективу.

IEM Dallas 2024 відбудеться з 27 травня до 2 липня у США. 16 команд, включаючи Team Spirit, Virtus.pro та Natus Vincere, змагатимуться за призовий фонд у розмірі $250 тис. У першому раунді групової стадії G2 Esports зустрінеться з Team Falcons.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *