Офіційна дата релізу GTA 6 підтверджена: гра вийде без затримокОфіційна дата релізу GTA 6 підтверджена: гра вийде без затримок

Останній фінансовий звіт Take-Two Interactive, материнської компанії Rockstar Games, підтверджує, що реліз Grand Theft Auto 6 не буде відкладений.

Про це повідомляє informweek.com.

Очікувана гра планується до виходу восени 2025 року згідно з первинним графіком.

Згідно зі звітом, інтерес до GTA 6 продовжує зростати, а попередні частини серії Grand Theft Auto залишаються популярними і добре продаються.

На початку цього року було оголошено, що GTA 6 повинна вийти в першій половині 2025 року. Однак у травні видавець змінив дату виходу на другу половину року.

Grand Theft Auto VI наразі розробляється для консолей PlayStation 5, Xbox Series S та Xbox Series X. Інформації про версію для ПК поки що немає.

Звіт також містить дані про інші майбутні AAA-релізи. Civilization VII та WWE 2K25 планується випустити в четвертому кварталі 2025 фінансового року, а також розробляється нова гра, що відбувається у всесвіті «Володаря перснів».

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *