STALKER 2: Heart of Chornobyl: оголошено дату демонстрації ігрового процесуSTALKER 2: Heart of Chornobyl: оголошено дату демонстрації ігрового процесу

GSC Game World анонсувала час та формат наступної демонстрації геймплейних особливостей S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля.

Про це повідомляє Games 24.

Віртуальне занурення у світ цієї довгоочікуваної гри відбудеться 12 серпня о 19:00 за київським часом на каналі Xbox у Twitch. Це буде ключовий захід, на якому буде представлена найдетальніша інформація про постапокаліптичний шутер.

Розробники поділилися новими відомостями і тизером майбутньої презентації. Захід отримав назву Developer Deep Dive.

Чого чекати від Developer Deep Dive

Цей захід обіцяє стати найбільшим анонсом перед випуском S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. На каналі Xbox в Twitch буде представлено понад 30 хвилин нових матеріалів, серед яких інтерв’ю з розробниками, закулісні відео, новий геймплей і проходження одного з квестів. У новому тизері вже показано фрагменти майбутньої демонстрації.

Дата виходу S.T.A.L.K.E.R. 2

Вихід S.T.A.L.K.E.R. 2 перенесено на 20 листопада 2024 року з первинної дати 5 вересня. Гру можна буде знайти на ПК (Steam, GOG, EGS, Microsoft Store) та на консолях Xbox Series X і S у рамках підписки Game Pass.

Окрім того, перед листопадовим релізом, S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля буде представлена на виставці Gamescom 2024 у Кельні, Німеччина, з 21 по 25 серпня, де відвідувачі зможуть випробувати останню версію гри.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *