Українська команда PUBG Mobile виходить на світову арену IESF WEC24, здолавши 21 суперникаУкраїнська команда PUBG Mobile виходить на світову арену IESF WEC24, здолавши 21 суперника

Команда з України в PUBG Mobile здобула тріумф на європейському кваліфікаційному етапі для Чемпіонату світу IESF WEC24.

Про це повідомляє Games 24.

Цей колектив, що складається з чотирьох гравців, зайняв перше місце серед 21 учасника з різних країн.

Про турнір

IESF World Esports Championship представляє собою серію міжнародних кіберспортивних подій, що проходять у різних частинах планети. 16-й турнір цієї серії відбудеться в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, і охоплюватиме п’ять різних ігрових дисциплін разом із значним призовим фондом.

Змагання стартують 11 листопада 2024 року і триватимуть до 19 листопада. Відмінною рисою чемпіонату є те, що у фінальному раунді змагаються не окремі країни, а регіональні команди. Кваліфікації проводяться в Азії та Океанії, Європі, Африці, а також на обох американських континентах. Переможці цих регіональних відборів зустрінуться в Ер-Ріяді, де до них приєднаються команда-господар з Саудівської Аравії та команда з Киргизстану, яка виграла попередній турнір. Усього у фіналі змагатимуться 16 команд.

Європейські відбіркові змагання завершено, і тепер відомо, що п’ять команд, які пройшли до фіналу, це Україна, Франція, Туреччина, Румунія та Болгарія, які посіли перше, друге, третє, четверте і п’яте місця відповідно.

Склад української команди на IESF World Esports Championship

До складу української команди з PUBG Mobile входять:

  • Андрій Туліка (Tulika)
  • Дмитро Буй (Oldboy)
  • Денис Гавлічек (Havl1k)
  • Денис Кудінов (Foopsman)

Інформація про призовий фонд ще не підтверджена офіційно. Різні джерела вказують на можливий діапазон від 130 до 240 тисяч доларів, а також можливість перевищення мільйона. Однак точна сума призового фонду ще не була визначена.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *