Dead by Daylight готується до кросоверу з Castlevania: дата появи Дракули та нових героївDead by Daylight готується до кросоверу з Castlevania: дата появи Дракули та нових героїв

Розробники асиметричного онлайн-хорору Dead by Daylight оголосили про запуск нового розділу, що стане результатом кросоверу з легендарною серією Castlevania.

Цю інформацію передає iTnet.

Студія Behaviour Interactive повідомила, що розширення Dead by Daylight: Castlevania вийде 27 серпня на всіх платформах.

У цьому новому розділі з’явиться сам Дракула, а також його заклятий ворог – мисливець на вампірів Тревор Бельмонт. Дракула буде новим вбивцею в грі і матиме можливість перетворюватися на вовка і кажана, отримуючи при цьому унікальні здібності.

Бельмонт, у свою чергу, буде одним з тих, хто вижив, і також отримає ряд спеціальних навичок. Поряд із запуском нового контенту, вийде велике безкоштовне оновлення 8.2.0, яке включатиме балансування персонажів та виправлення багатьох помилок. На всіх картах, де з’явиться Дракула, в небі буде видно його замок.

Детальний перелік змін вже опубліковано на офіційному форумі Dead by Daylight.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *