Star Wars Jedi: Survivor дебютує на PS4 та Xbox One вже у вересніStar Wars Jedi: Survivor дебютує на PS4 та Xbox One вже у вересні

Для шанувальників серії Star Wars та власників PlayStation 4 і Xbox One є хороша новина: гра Star Wars Jedi: Survivor стане доступною на цих консолях з 17 вересня.

Про це повідомляє engadget.

При цьому в 2023 році вона вже вийшла для PS5, Xbox Series X/S та ПК. Розробники не забули і про власників старих платформ.

Ця гра є продовженням захопливої Star Wars Jedi: Fallen Order. На гравців чекають пригоди від третьої особи, з елементами, схожими на метроїдванію, в світі “Зоряних воєн”, що розгортаються між подіями фільмів “Зоряні війни. Епізод III. Помста ситхів” і “Зоряні війни: Нова надія”. Це відмінна відеогра, особливо для фанатів всесвіту Star Wars.

Вже доступні попередні замовлення, а перші покупці отримають бонуси, такі як ігрові косметичні елементи, що дозволять головному героєві виглядати як Обі Ван Кенобі, а також новий набір бластерів. EA запевняє, що гра була повністю оптимізована для старих консолей.

Проте, гра має проблеми з запуском на ПК. EA вже випустила кілька патчів для покращення продуктивності, але деякі проблеми залишаються. Незабаром компанія планує випустити нове оновлення для ПК, яке обіцяє поліпшення технічних характеристик, керування та різні удосконалення якості життя.

Крім того, Star Wars Jedi: Survivor нещодавно з’явилася на Game Pass. Версія для PS4 та Xbox One буде коштувати $50. Третя частина гри вже анонсована, адже серія Star Wars традиційно любить трилогії.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *