GuardiaN коментує ситуацію з баном joel: «Без вагомих доказів вини я продовжу підтримувати свого гравця»GuardiaN коментує ситуацію з баном joel: «Без вагомих доказів вини я продовжу підтримувати свого гравця»

Тренер команди BC Game з CS2 Ладіслав GuardiaN Ковач прокоментував ситуацію навколо бану, накладеного на гравця Джоела “joel” Холмунда під час матчу на CCT Season 2 Europe Series 7. Він підкреслив, що не отримав переконливих доказів вини гравця.

Про це повідомляє players.com.ua.

На даний момент у мене немає конкретної інформації для коментарів, оскільки я не бачив чітких доказів стосовно бану joel. Нам лише повідомили, що це ‘законно’, але цього недостатньо для ухвалення остаточного рішення.

До тих пір, поки не буде надано 100% доказів провини, я підтримуватиму свого гравця як тренер і як особа, яка є його прикладом. Я вірю у важливість чесності в нашій грі і рішуче протистою шахрайству в будь-яких формах.

Поки триває розслідування, joel перебуває у резерві, і ми активно розглядаємо альтернативи, щоб забезпечити безперервну діяльність команди. Це серйозна ситуація, і я наполягаю на тому, щоб усі рішення приймалися справедливо та з повагою до гри та нашої команди“, – зазначив GuardiaN.

joel отримав бан від античіта під час гри проти B8 на CCT Season 2 Europe Series 7, внаслідок чого його команда була дискваліфікована з двох турнірів і отримала технічну поразку.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *