Олексій Костильов розкрив таємниці історичного складу NAVIОлексій Костильов розкрив таємниці історичного складу NAVI

Колишній креативний директор української кіберспортивної організації Natus Vincere (NAVI), Олексій Костильов, розкривав відомості про склад команди, який він вважає найкращим у її історії. Він відзначив, що золотий період для NAVI наступив у 2021 році, коли вони здобули перемогу на мейджорі. Склад, який був тоді на піку форми, включав Bombl4, s1mple, electroNic, Perfecto та b1t.

Проте, Костильов також відзначив проблеми, які почалися з одним із гравців, Bombl4. Він розповів про складні ситуації, пов’язані з особистим життям гравця, включаючи відносини з подругою, яка підтримувала російську армію. Ці проблеми призвели до репутаційних ризиків для команди, які загрожували її успіху. На жаль, через це NAVI вирішила прибрати Bombl4 зі складу, не зважаючи на його високу гру в грі.

Отже, хоча цей склад NAVI вважається одним з найкращих у її історії, він також став жертвою репутаційних проблем, які стали перешкодою на шляху до подальших перемог та успіхів.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *