Огляд Harry Potter: Quidditch Champions: розробники презентували новий трейлерОгляд Harry Potter: Quidditch Champions: розробники презентували новий трейлер

Warner Bros. Games презентувала новий трейлер гри Harry Potter: Quidditch Champions, в якому розробники ознайомили з ключовими аспектами цього проекту.

Цю інформацію передає itnet.com.ua.

У Harry Potter: Quidditch Champions гравці зможуть створити унікального персонажа за допомогою розширеного редактора і взяти участь у кар’єрному режимі. У цьому режимі потрібно буде брати участь у матчах на різних аренах, перемагати сильні команди та просуватися по сюжетній лінії. Шанувальники всесвіту Джоан Роулінг зустрінуть знайомих персонажів, таких як Драко Малфой, Рон Візлі і Гаррі Поттер.

Проте основна увага у Quidditch Champions приділена багатокористувацьким матчам, де гравці можуть вибирати між чотирма ролями: загінник, мисливець, воротар або ловец.

Гра Harry Potter: Quidditch Champions вийде 3 вересня на PC (Steam, EGS), PlayStation та Xbox, а також з’явиться на Nintendo Switch взимку. У день запуску її буде включено до каталогу PlayStation Plus.

Для власників Hogwarts Legacy передбачено спеціальний бонус, який можна отримати, увійшовши в обліковий запис WB Games.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *