Оголошені чемпіони Esports World Cup 2024 у MLBB, Overwatch 2 та PUBG MobileОголошені чемпіони Esports World Cup 2024 у MLBB, Overwatch 2 та PUBG Mobile

На кіберспортивному фестивалі Esports World Cup 2024 завершився четвертий тиждень змагань, які проходять з 3 липня по 25 серпня. Загальний призовий фонд турніру досягає 60 мільйонів доларів.

Про це повідомляє liquipedia.net.

У період з 23 по 28 липня відбулися матчі в рамках турнірів з Mobile Legends: Bang Bang, Overwatch 2 та PUBG Mobile. Трансляції цих ігор були доступні на платформах Twitch і YouTube.

Цього тижня три команди здобули перемогу в своїх дисциплінах: Omega Empress виграла турнір MLBB Women’s Invitational 2024, Crazy Raccoon стала найкращою в змаганнях з Overwatch 2 на Esports World Cup 2024, а Alpha7 Esports тріумфувала на PUBG Mobile World Cup 2024.

Кіберспортивний фестиваль Esports World Cup 2024

Попри ці досягнення, лідером загального клубного рейтингу залишається Team Falcons з 3500 очками. Друге місце займає Team Liquid з 1170 очками, а третю позицію утримує Natus Vincere з 1110 очками.

Кіберспортивний фестиваль Esports World Cup 2024
Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *