Gunfire Games анонсує третій DLC для Remnant 2 – The Dark Horizon: реліз назначено на вересеньGunfire Games анонсує третій DLC для Remnant 2 – The Dark Horizon: реліз назначено на вересень

Студія Gunfire Games відзначає перший ювілей виходу свого шутера Remnant 2, який здобув похвалу критиків і завоював велику популярність серед гравців.

Про це повідомляє itnet.com.ua.

У рамках святкування розробники анонсували третє сюжетне доповнення, що отримало назву The Dark Horizon. Цей DLC перенесе фанатів Remnant 2 на планету Ньєруд (N’Erud), де на них чекатимуть численні складнощі та потужні вороги.

Хоча деталі щодо The Dark Horizon поки що не розголошені, розробники обіцяють, що це доповнення буде найбільшим серед трьох запланованих. Спочатку планувалося випустити всі доповнення до першої річниці, проте вихід The Dark Horizon перенесли на вересень, щоб забезпечити найвищу якість продукту.

Gunfire Games також пообіцяла, що в Remnant 2 з’явиться “новий режим, який буде доступний всім гравцям”, але подробиці про цей режим наразі залишаються загадкою.

Remnant 2 вже доступна на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *