Військовий «Азову» Олександр Лаптій отримає роль у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»Військовий «Азову» Олександр Лаптій отримає роль у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

Відомий актор і військовий 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» Олександр Лаптій зіграє одну з ключових ролей у майбутньому сіквелі культової української гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля». Про це повідомив канал «Азов».

Лаптій, який також відомий своїми ролями у фільмах «Захар Беркут», «Правила бою» та «Черкаси», приєднався до бригади «Азов» у червні 2023 року. Військовий позивний «Сей» отримав дозвіл від командира бригади Дениса Прокопенка («Редіс») на участь у створенні гри.

В інтерв’ю Олександр розповів про своє рішення приєднатися до «Азову» та свою роль у творчому процесі розробки гри. Офіційний трейлер «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» вже був представлений на Speka, а сама гра має вийти у вересні 2024 року.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *