MOUZ здобуває гранд-фінал ESL Pro League Season 19 CS2 з вражаючою домінацією над Team VitalityMOUZ здобуває гранд-фінал ESL Pro League Season 19 CS2 з вражаючою домінацією над Team Vitality

У гранд-фіналі ESL Pro League Season 19 з CS2, команда MOUZ вразила світ своєю вражаючою грою, здолавши Team Vitality з рішучим рахунком 3:0. Порноакторка та блогерка Eva Elfie висловила свої враження на своєму каналі в Telegram, підкресливши домінацію MOUZ у вирішальній серії.

Матч завершився з переконливими перемогами MOUZ на картах Inferno (13:9), Mirage (13:8) та Nuke (13:5). Капітан Team Vitality, Дан apEX Мадесклер, визнав, що його команда не змогла продемонструвати свою кращу гру у цих вирішальних поєдинках.

ESL Pro League Season 19, яка тривала з 23 квітня по 12 травня, зібрала 32 команди для боротьби за призовий фонд у розмірі $750 тис. та квоту на IEM Cologne 2024. MOUZ виявилася найсильнішою серед конкурентів, вражаючи глядачів та опонентів своєю неймовірною грою.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *