Team Liquid представить новий склад на BLAST Premier: Fall Groups 2024 з jks та ultimateTeam Liquid представить новий склад на BLAST Premier: Fall Groups 2024 з jks та ultimate

На майбутньому турнірі BLAST Premier: Fall Groups 2024, який відбудеться з 26 липня по 4 серпня у Данії, Team Liquid готуються до змагань з новим складом. Екс-гравець G2 Esports Джастін “jks” Севейдж та польський снайпер Роланд “ultimate” Томковяк увійшли до заявки команди, як повідомили представники Dust2.us та HLTV.org.

Офіційні списки зареєстрованих гравців ще не оприлюднені клубами та організаторами турніру, але за неофіційною інформацією, jks і ultimate готові виступати під кольори Team Liquid на BLAST Premier. Водночас, за повідомленнями, бразильський гравець Феліпе “skullz” Медейрос, який зараз виступає за Liquid, можливо, приєднається до складу FURIA Esports на цьому ж турнірі.

BLAST Premier: Fall Groups 2024 об’єднає 16 команд у змаганні за призовий фонд $190 тис. та слоти на наступні події серії.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *