Night Pulse здобуває перемогу над Nemiga Gaming у RES Regional Series: EU #2Night Pulse здобуває перемогу над Nemiga Gaming у RES Regional Series: EU #2

У захоплюючому протистоянні на RES Regional Series: EU #2 з Dota 2, команда Night Pulse здобула важливу перемогу над Nemiga Gaming у групі В. Під керівництвом Іллі “Hduo” Дериглазова, Night Pulse вразила своїх супротивників, забезпечивши собі два цінні очки у турнірній таблиці.

Ця поразка стала першою для Nemiga Gaming на турнірі, попередньо вони вразили глядачів своїми успішними виступами на Natus Vincere Junior. Rest Farmers не змогли протистояти потужному підходу Nemiga Gaming, але Night Pulse виявилася неабиякою перепоною для них.

RES Regional Series: EU #2 триває з 8 по 23 травня, змагання за вражаючий призовий фонд у розмірі $50 тисяч продовжуються, і команди все ще мають час продемонструвати свою майстерність та визначити сильнішого.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *