MOUZ перемогли Night Pulse у гранд-фіналі закритих відбіркових на Elite League Season 2MOUZ перемогли Night Pulse у гранд-фіналі закритих відбіркових на Elite League Season 2

MOUZ здолала Night Pulse у гранд-фіналі закритих відбіркових на Elite League Season 2 по Dota 2 для Західної Європи. Напружений матч завершився з рахунком 3:2 на користь колективу Лукаса “bengan” Ханссона, що забезпечило їм квоту на LAN-турнір.

Команда Аліка “V-Tune” Горобця втратила шанси виступити на змаганні. Раніше на турнір відібралися Apex Genesis, Infinity Esports, Evil Rabbit та Execration.

Закрита кваліфікація для Західної Європи на Elite League Season 2 відбулася з 27 по 29 червня в онлайні. Учасники боролися за один слот на LAN, і MOUZ вдалося здобути перемогу та право представляти свій регіон на міжнародній сцені.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *