FaZe Clan оцінює команди CS2: Тирліст від найкращих гравцівFaZe Clan оцінює команди CS2: Тирліст від найкращих гравців

Учасники складу FaZe Clan за CS2 оцінили рівень гри деяких команд у своїй дисципліні. Ролик із результатом був опублікований на YouTube.

У відео Давид “frozen” Чернянський, Філіп “NEO” Кубскі, Робін “ropz” Коль, Фінн “karrigan” Андерсен, Хельвійс “broky” Сауканц та Ховард “rain” Найгард по черзі діставали картки з командами CS2. Після обговорення результатів колективу цього сезону вони розміщували його знімок в одній із категорій на дошці. Загалом у тирлісті було сім розділів – від S до F.

Раніше учасники FaZe Clan за аналогічною схемою склали тирліст гравців у CS2. З рейтингом можна ознайомитися в матеріалі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *