Astro Bot встановлює рекорди на PlayStation 5, збираючи великі очікування до релізуAstro Bot встановлює рекорди на PlayStation 5, збираючи великі очікування до релізу

У свіжому випуску подкасту GI Microcast Крістофер Дрінг, голова ігрового порталу GamesIndustry.biz, обговорив останні ігрові презентації, зокрема State of Play, яку він оцінив як не надто сильну. Однак серед представлених проектів він особливо виділив Astro Bot — нову гру від Team Asobi, яка вже встигла зарекомендувати себе на ринку.

Дрінг зазначив, що на розробку гри пішло близько трьох років залученням шістдесяти розробників. Він високо оцінив потенціал Astro Bot, вважаючи, що гра продасться краще, ніж очікують багато аналітиків, завдяки успіху технодемки Astro’s Playroom, яка йде у комплекті з кожною консоллю PlayStation 5. За його словами, гра має великий потенціал перевершити такі титули, як Ratchet & Clank чи Sackboy.

Згідно з даними від IGN Playlist, Astro Bot вже зайняла перше місце в рейтингу за кількістю додавань до списку бажаного серед усіх ігор, представлених під час літніх ігрових шоу 2024 року, обійшовши DOOM: The Dark Ages та Gears of War: E-Day.

Гра виходить 6 вересня ексклюзивно для PlayStation 5, а її стандартне видання можна передзамовити за 60 доларів. За словами Ніколя Дусе, керівника Team Asobi, гра все ще акцентує на особливостях контролера DualSense, хоча команда зробила крок назад у використанні сенсорної панелі для більш комфортного управління.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *