"Думками навиворіт 2" встановлює рекорд касових зборів у США за 2024 рік"Думками навиворіт 2" встановлює рекорд касових зборів у США за 2024 рік

Анімаційний фільм «Думками навиворіт 2» (Inside Out 2) став найкасовішим фільмом у США у 2024 році, заробивши понад $285,7 млн у домашньому прокаті за перші два тижні з моменту релізу. За інформацією порталу Variety, це перевищило доходи попереднього лідера, фільму «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова, який зібрав $282 млн в домашньому прокаті.

Прем’єра “Думками навиворіт 2” відбулась 14 червня і показала рекордний старт для анімаційного фільму, зібравши понад $295 млн у світовому прокаті за перші три дні. Незважаючи на успіх у США, загальносвітовий збір “Дюни: Частина друга” все ще вищий, сягнувши позначки в $711 млн.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *