Forev покинув IHC Esports та шукає нову командуForev покинув IHC Esports та шукає нову команду

Тренер Лі “Forev” Санг Дон оголосив про завершення співпраці зі складом IHC Esports з Dota 2. У соціальній мережі X він повідомив, що готовий приєднатися до нової команди у ролі наставника.

Forev працював з IHC Esports з травня 2023 року. У лютому він покинув команду, але через місяць повернувся. Під керівництвом Санг Дона команда не змогла відібратися на жодний великий міжнародний чемпіонат, проте регулярно входила до топ-4 на багатьох локальних турнірах та кваліфікаціях, незважаючи на низку замін.

Forev перейшов на позицію тренера у 2022 році, після майже десяти років виступів на професійній сцені як гравець. У ролі наставника він співпрацював з Talon Esports та Bleed Esports.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *